TOIMINTAOHJEET

Tarjouspyyntö

Tarjouspyynnön tekeminen on helppoa. Selailkaa tuotesivujamme ja lisätkää teitä kiinnostavat tuotteet tarjouspyyntökoriin jokaisen tuotteen kohdalla olevasta 'lisää tarjouspyyntöön' näppäimestä.

Saatuanne keräilyn valmiiksi, painatte päävalikon näppäintä 'TARJOUSPYYNTÖNI', niin saatte näkyviin kaikki keräämänne tuotteet. Tämän jälkeen voitte vielä vapaasti tehdä muutoksia tarjouspyyntöönne. Täydentäkää puuttuvat tiedot, mainitkaa painovärien määrä ja painakaa lopuksi 'lähetä tarjouspyyntö' nappia.

Voitte myös tehdä tarjouspyynnön tuotteista joita ette löytäneet tuotesivuiltamme. Valitkaa päävalikosta 'TARJOUSPYYNTÖNI' ja hyväksykää järjestelmän tarjoama tyhjä tarjouslomakepohja. Täyttäkää lomake ja lähettäkää pyyntönne meille.

Tarjous

Tarjouksemme saatte tarjouslomakkeella mahdollisimman nopeasti tiedustelemanne määrän tai tuotekohtaisen minimitilausmäärän mukaan. Mikäli painovärien määrää ei ole tarjouspyynnössä mainittu, käytämme oletuksena 1-väripainatusta.

Tilaus

Mikäli hyväksytte tarjouksemme sellaisenaan, palauttakaa se meille tilauksena. Muistakaa lähettää meille myös painomalli. Mikäli hyväksytte tarjouksestamme vain osan, ilmoittakaa tilausta tehdessänne miltä osin hyväksytte tarjouksemme. Vahvistamme tilauksenne aina erikseen. Tilauksen voi aina myös soittaa numeroon 040-5739 754.

Painatukset

Hyvälaatuisen yksilöinnin edellytyksenä on hyvälaatuinen logomalli. Formaatilla (.jpg, .tif, .eps,..) ei niinkään ole merkitystä, kunhan laatu muuten on riittävä. Lähettämänne logomallin tulisikin olla huomattavasti suurempi kuin tuotteessa yksilöitynä. Logon pienentäminen onnistuu yksilöinnin laadun siitä kärsimättä, mutta suurentaminen pääsääntöisesti huonontaa lopputuloksen laatua. Varmistamme aina logomallin laadun ja ennen painatuksia hyväksytämme asiakkaalla painatusluonnoksen.

Mallikappaleet

Mikäli haluatte tuotteista mallikappaleen ennen tilausta se onnistuu seuraavin ehdoin.
  • mallin toimitusaika voi vaihdella päivästä reiluun viikkoon
  • veloitamme malleista tarjouksemme / hinnastomme mukaisen hinnan
  • veloitamme toimituskulun 10 eur / tuote lisäksi myös postituskulut toteutuneen mukaan
  • mallikappaleita ei voi palauttaa
  • mallikappaleihin ei yksilöintejä